December 19, 2012

Result PMR

Assalammualaikum , Bismillahirrahmanirrahhim ><

Uwahhhh >< nerves nyer nak gi ambik result xD esok plak tuh?!
rasa mcm baru semalam ambil exam! tuptup dah nak klua dah result! hihi !
walau apapun aku tak mengharap nak dapat banyak "A" lah sebab waktu exam rituh buat pon cincai boncai jer, ade hari ke nak dapat byak "A"?
huhu, kalu dah dapat tuh alhamdulillah lah, Ya Allah, harap2 la semua lulus!
haish, berderauu darah i u knowww xD
haha, anyway, i just wish takde fail! mentak2 lah !
InsyaAllah ! huhu, so untuk hilang kan rasa takot nie, atau nervous atau gementar , aku dengar
asmaul husna kat youtube jer, lepas tuh donlot lah! dengar banyak kali!
bia hati tuh betul2 tenang, insyaAllah result akan okea xD! kalo tak tuh redho ajerla dengan qada' dan qadar
yang Allah dan tetapkan, yerdokkk? huhuuu..
tak bole tido plak tuh! haiyoooo ><
then dengar ajerla ni byk kali,






sedap ouh suara siti! >< hukhukhh! MashaAllah !
 
Thank You for being here.All right Reserved © 2012