Biodata

  *perhatikan idong beso sye tuh*

Assalammualaikum :)


Nama penuh saya Ain Mardia berbintikan Khalil :)
Dilahirkan pada 29/December/1997
Tinggal di area Perak, korang memandai jerlah teka kat mane xD

Sekolah? tak tahu lagi dimana , tapi saya skg bersekolah kat Tronoh *eh,kantoi sudah*

Mula berblogging sejah September 2010, cuma tak aktif dan slalu biarkan blog terbiiar
mcm projek rumah yang tak siappp tuh!! 

Tapi sejak akhir2 nieh jatuh cinta plak nak blogging2 nieh,
walaupon tak banyak polower, tapi bila dah edit2 blog sendiri nieh rasa puas hati pulak xD
huhuhuuu, tuh namanya syok sendirikan ?? hahahaa xD

Oklah, itu jer kot? so kalo nak cari saya selain di blog boleh lah ke Facebook saya @ Twitter^^
Sekian, Wassalammualaikum,W.B.T

No comments:

 
Thank You for being here.All right Reserved © 2012